IΔΙΩΤΕΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ (Ή ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ)-ΜΕΡΟΣ Α

ΙΔΙΩΤΕΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ

 

(Ή ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ)

 

 

«Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο» (A. Einstein).

 

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

 

Η δεκάβαθμη κλίμακα της ευφυΐας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:

 

1/ Μεγαλοφυΐα, 2/ Ιδιοφυία, 3/ Πανεξυπνάδα, 4/ Εξυπνάδα, 5/ Κανονικότητα,

6/ Μετριότητα, 7/ Ηλιθιότητα, 8/ Βλακεία, 9/ Πανυβλακεία, 10/ Ιδιωτεία,

 

και από ότι δείχνουν τα συμπτώματα παλεύουμε να μη βρεθούμε στην 10η θέση, όσον αφορά το θέμα των διαφόρων καρτών, τσιπς, γραμμωτών κωδικών, σφραγισμάτων και χαραγμάτων και όλων αυτών των σύγχρονων εργαλείων του Σατανά, που έχουν πλήξει τον πιστό λαό του Θεού και έχει αφήσει τα κηρύγματα περί της σωτηρίας του και την όδευσή του προς την θ. Μακαριότητα με την αγάπη, την ταπεινοφροσύνη, το πένθος για τα αμαρτήματά του, την πραότητα, την ενάρετη ζωή, την ελεημοσύνη, την κάθαρση της καρδιάς, την ειρήνευση με το Θεό και τον πλησίον και τη μαρτυρία της Πίστης και έχει βαλθεί να ασχολείται στο πως θα σώσει το τομαράκι του από την πείνα, τον όλεθρο και την καταστροφή, που θα επισύρει ο Αντίχριστος με τα «προδρομικά» του εργαλεία και τα σφραγίσματα, που κουβαλάει μαζί του, για να σφραγίσει τους πιστούς, λες και στερούνται της σφραγίδας που έχουν λάβει κατά το Βάπτισμα και τη Δωρεά του αγίου Πνεύματος κατά το Χρίσμα. Μήπως όλα αυτά αποτελούν το σύνδρομο της τρομολαγνείας και υστερίας, για τα εργαλεία του διαβόλου και χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης, μιας και πολλοί των πνευματικών μας, όχι μόνον σηκώνουν τα χέρια, αλλά υποδαυλίζουν όλο αυτό το θόρυβο;

 

Σεβάσμιοι γεροντάδες, λευκαθέντες στην άσκηση, τη νηστεία και την προσευχή, επιφανείς κληρικοί μας, αλλά και Μητροπολίτες έχουν πέσει μετά μανίας στην εξήγηση μαθηματικών εξισώσεων, αλγορίθμων, μπαρών και αριθμών ψάχνοντας να βρουν τον τρισκατάρατο αριθμό 666, που βρίσκεται παντού γύρω μας, πάνω μας, σ’ ότι κρατάμε και σ’ ότι ακουμπάμε, αλλά –προς Θεού-, όχι μέσα μας. Αυτό δεν το εξετάζουμε ποτέ, το έχουμε ξεχάσει.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Όλα αυτά μας απασχολούσαν από αιώνες; Όχι βέβαια. Μέχρι το 1985 ζούσαμε σ’ ένα Παράδεισο και ξαφνικά τότε διαπιστώσαμε, ότι βρισκόμαστε προ των θυρών της κολάσεως. Αιτία, η εισαγωγή του ΕΚΑΜ στην Ελλάδα. Τότε ξεκίνησε ένα σύννεφο καταστροφολογίας να σκεπάζει τη γη μας. Ανακαλύψαμε, ότι ο Σατανάς ήταν δίπλα μας, κοιμόμαστε μαζί του και δεν το είχαμε πάρει είδηση!

 

Μήπως λοιπόν τότε αρχίσαμε να προσευχόμαστε, ώστε ο Κύριος να μας αποκαλύψει τα μελλούμενα; Μήπως πέσαμε στις γονυκλισίες, τις προσευχές και τις ενοράσεις; Όχι δα, γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά, αφού μας ήρθανε έτοιμα, πακέτο. «Ex occidente lux». Ως συνήθως και για όλα τα εκκλησιαστικά θέματα και τις αιρέσεις: «Εκ Δυσμών το φως»! Από πού βέβαια; Μα από την Εσπερία, από πού αλλού, όπως και όλα τα άλλα, τα στραβά και τα ανάποδα. Μας ήρθαν συσκευασμένα, έτοιμα. Μόνο το περιτύλιγμα έπρεπε να αφαιρεθεί και αυτό κάναμε. Η Θεία Χάρις εξ ΗΠΑ!

 

Ας είναι καλά, αιωνία της η μνήμη αυτής της γυναίκας που μας άνοιξε τα μάτια. Αιωνία η μνήμη αυτής της τηλε-ευαγγελίστριας, που προσευχήθηκε θερμά στον Κύριο και ο Κύριος της αποκάλυψε το τέλος του κόσμου και τις έδωσε και τις προδιαγραφές για τους γραμμωτούς κωδικούς, τα τσιπς, τις κάρτες, το παγκόσμιο χρήμα, τον παγκόσμιο αριθμό, τον 666 και για όλα τα δεινά που θα περνούσε η ανθρωπότητα, γιατί το τέλος ήταν εγγύς: 1989 τέλος του 3ου παγκοσμίου πολέμου, 1990 αρχή της Μεγάλης Θλίψις, μέσα του 1993 καταστροφή της πόρνης Βαβυλώνας, τέλη του 1997 μάχη του Αρμαγεδδώνα, 1998 εγκαθίδρυση της Βασιλείας του Χριστού στη γη! Μόνο που δεν έζησε να τα δει αυτά, όταν τα προφήτεψε το 1981, γιατί πήγε από εκεί που δεν υπάρχει γυρισμός. Μας άφησε όμως παρακαταθήκη τα δυο βιβλία της: 1/ The new money system. Montgomery, Alabama, USA, 1981, μεταφρασμένο στα ελληνικά: Το νέο σύστημα χρήματος. Θεσ/νίκη, 1993 και 2/ When your money fails. Montgomery, Alabama, USA, 1981. Μπορούσαν να μην είναι ακριβή αυτά που προφήτευσε, μιας και ήταν «σύζυγος» του Χριστού, κοιμόταν μαζί του τα βράδια στο κρεβάτι και έγινε δική του;

 

Θα μας αντιτείνουν κάποιοι. Μα, μας κοροϊδεύετε; Και τι δουλειά έχουμε εμείς μ’ αυτή την παλαβή και αυτά που έγραψε για τους Αμερικάνους, που είναι γνωστό το IQ τους; Εμείς είμαστε Έλληνες, μεσογειακός λαός με εξυπνάδα, με παιδεία από τους αρχαίους προγόνους μας, με ιστορία, με Δημοκρατία (μιας και εδώ γεννήθηκε) και προ πάντων Ορθόδοξοι, με την ελληνική γλώσσα των Ευαγγελίων και θα έρθει μια σχιζοφρενής, αμερικάνα, αιρετική να μας δώσει μαθήματα για την Αποκάλυψη, την προφητεία με το σφράγισμα και το χάραγμα, τον ερχομό του Αντίχριστου και το τέλος του κόσμου; Πρόκειται για την περιώνυμη M. Relfe.

 

Και όμως, αυτή η σχιζοφρενής έγινε ο οδηγός μας, η ερμηνεύτριά μας, η καθοδηγήτρια, η καθηγήτρια, μιας και υπήρξε δοχείο του αγίου Πνεύματος! Γιατί, ο Θεός δεν χρησιμοποιεί αιρετικούς, για να περάσει εντολές και ερμηνείες; Δεν έχουμε τον ειδωλολάτρη Βαλαάμ, που τον χρησιμοποίησε σαν προφήτη (άσχετα, αν τον κατακεραύνωσε μετά, γιατί ήταν ο πρόδρομος του νικολαϊτισμού) ή την κοπέλα με το «πνεύμα πύθωνος» που την αποκάλυψε ο απόστολος Παύλος; Τι σημασία έχει, που διατεινόταν ότι ήταν «σύζυγος» του Χριστού; Αυτό είναι άσχετο με τις προφητείες της (που όπως είδαμε δεν της βγήκαν). Μήπως, η διαφορά ήταν, ότι οι προγενέστεροι προφήτες δεν πληρώνονταν, ενώ αυτή πληρωνόταν (εξ ου και το ιδιωτικό jet που είχε);

 

Μα πως μπορεί αυτή η γυναίκα να έγινε οδηγός μας. Ποιος ήτανε το κανάλι της μεταφοράς των ιδεών μιας αιρετικής σ’ εμάς τους Ορθοδόξους; Ποιος άλλος μπορούσε να είναι, παρά ένας μοναχός, μιας και μοναχοί, κατά κύριο λόγο, περνούν εξαντλητικές ώρες στη μελέτη αντιχριστολογικών και συνωμοσιολογικών γραφών. Μοναχοί καταγίνονται στο πώς να ανακαλύψουν τον 666, τον 6, τα πολλαπλάσια αυτών, τα αντίστροφα, τα αντίθετα, τα υπονοούμενα, τα υποκρυπτόμενα, τα λανθάνοντα, τα συμφραζόμενα, τα ομοιάζοντα, τα ταυτιζόμενα, τα λογιζόμενα, τα συγκρινόμενα, τα παραπλήσια σε μαθηματικές εξισώσεις, σε αλγορίθμους, σε αριθμητικά συστήματα, σε γραμμωτούς κωδικούς, σε ολοκληρωμένα κυκλώματα, σε μαγνητικά πεδία, σε ηλεκτρονικά συστήματα, σε laser, σε maser, σε τσιπς, σε κάρτες, σε σφραγίδες και σε ένα σωρό άλλα διαβολικά εργαλεία φακελοποίησης του ανθρώπου, από δορυφόρους, CIA, Σιωνιστές, Αμερικάνους και ένα σωρό άλλες οργανώσεις του Αντιχρίστου, με τη χρησιμοποίηση της Αριθμολογίας, Κρυπτογραφίας, Διασυνδεσμολογίας και άλλα πολλά εργαλεία της επιστήμης της Συνωμοσιολογίας. Και ένα μικρό παράδειγμα από την προφήτισσα, για να ιδούμε, που οδηγεί η παράκρουση: Ένα  παράδειγμα εφαρμογής της αριθμολογίας από την Relfe είναι η χρησιμοποίησή της για την επεξήγηση, του γιατί η κάρτα Visa αποτελεί εισιτήριο του Αντιχρίστου, για την Κόλαση. Θαυμάστε την παράξενη λογική της: Visa = 666, διότι: Vi = o λατινικός αριθμός 6, το s = ηχεί «ζζ», όπου το ζ είναι το 6ο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου και τέλος το a, εάν κοιταχθεί στον καθρέπτη φαίνεται 6 (!!!). Επίσης, σε μερικές κάρτες πληρωμής της VISA, όπου αναγράφεται ο αριθμός 699, η Relfe συμβουλεύει να μην εφησυχάζουμε, γιατί: «…τα έξη είναι προγραμματισμένα ανάποδα… είναι στην πραγματικότητα 666» (M. Relfe. When your money fails, Montgomery, Alabama, USA, 1981, σελ. 15-21).

 

Νομίζετε όμως, ότι μόνον η Relfe ασχολείται με την αριθμολογία και τη διασυνδεσμολογία; Απολαύστε ελληνικά πρότυπα:

 

1/ Γνωρίζετε, ότι στο νόμο 1599/11.6.1986 «περί των νέων ταυτοτήτων» παρουσιάζεται o αριθμός του θηρίου, ο 666; εάν όχι διαβάστε το βιβλίο του π. Ε. Χατζή και την εξήγηση που δίνει: «Η έκδοση των νέων ταυτοτήτων του ΕΚΑΜ εξεδόθη με τον ΦΕΚ Α τεύχος και αριθμό 1599 το οποίο αθροιζόμενο δίνει τον αριθμό 6. Εψηφίσθη τον μήνα Ιούνιο, ήτοι αριθμός 6. Εδημοσιεύθη το έτος 1986, το οποίο αθροιζόμενο δίνει τον αριθμό 6. Έχουμε δηλαδή τον αριθμό 666, το θηρίο του Αντιχρίστου» (Πρεσβ. Χατζή Ε. Θεολόγου. Το χάος του Υδροχόου, Αθήνα, 1993, σελ. 63). Βέβαια σκόπιμα παραλείπεται η ημέρα του μήνα (11), γιατί άμα χρησιμοποιηθεί αυτή, τότε «χαλάει η σούπα» και βγαίνει ο αριθμός 6266, πράγμα που δεν συμφέρει για την στήριξη της θεωρίας της ύπαρξης του αριθμού του Αντιχρίστου στο νόμο αυτό.

 

2/ Αναφέρει σε ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης π. Ε. Βίττης: «Το ζήτημα του 666 μας απασχολεί ήδη γιατί υπάρχει ειδικός νόμος του Ελληνικού Κράτους, Νόμος 1599 Φ(ύλλο) Ε(φημερίδος) Κ(υβερνήσεως) 75/Α/11.6.86 αναφερόμενος στη σχέση κράτους και πολίτη και στην καθιέρωση νέας καινούργιου τύπου ταυτότητας. Μιά παρατήρηση για τον αριθμό του Νόμου. Ο αριθμός 1599. Αν προσθέσετε το 1 στο 5 και αναποδογυρίσετε τα δυο 99, θα έχετε τον αριθμό 666! Τυχαίο;  Έτσι νομίζουμε.  Αλλά το  αναφέρουμε  για να ιδήτε πως και «τυχαία» ακόμη το 666 παραμονεύει στη ζωή μας» (Αρχιμ. Ε. Βίττη: Περί του Αντιχρίστου και του συμβόλου του, 666. Ομιλία στην Εστία της Ι. Μ. Σιδηροκάστρου. Έκδοση: Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου, Άγιον Όρος, σελ.2). Όταν ευσεβείς πατέρες της Εκκλησίας μας ασχολούνται με την αριθμολογία, εμείς δεν έχουμε παρά να σιωπήσουμε.

 

3/ Αντιγράφουμε από το περιοδικό της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας: «Με κάθε επιφύλαξι θα επιχειρήσωμε τώρα να παρουσιάσωμε εδώ μια άλλη άποψι για το σεισμό του Αιγίου, που ακούσθηκε αμέσως στην πόλι μας. Είναι περίεργη και πρωτότυπη μαζί. Ούτε και να την απορρίψης μπορείς, ούτε όμως και να την αποδεχθής ανεπιφύλακτα! Μερικοί λοιπόν παρετήρησαν, ότι τόσο τα χρονικά δεδομένα όσο και τα στοιχεία εντάσεως του σεισμού μας δίδουν τον αριθμό του Αντιχρίστου, δηλ. τον αριθμό 666 και μάλιστα δυο φορές. Και ιδού πως: ο σεισμός σύμφωνα με τις επίσημες κρατικές ανακοινώσεις έγινε την 3.15΄ πρωϊνή ώρα, είχε δε ένταση 6.3 βαθμούς της κλίμακος Ρίχτερ. Ο συνδυασμός των αριθμών 3, 15, 6, 3, αν τεθούν σε σειρά, μας δίδει τον αριθμό του Αντιχρίστου. Δηλ. 3+3=6, 1+5=6, 6, ήτοι 666! Αλλά και η χρονολογία του σεισμού μας δίδει για δεύτερη φορά τον ίδιο αριθμό! Και ιδού πως: ο σεισμός έγινε στις 15.6.1995. Ο συνδυασμός των αριθμών 15, 6, 1995, αν τεθούν σε σειρά, μας δίδουν πάλι τον αριθμό 666 ως εξής: 1+5=6, 6, 1+9+9+5=24 και 2+4=6!» («Εκκλησιαστική Διακονία και Μαρτυρία». Δελτίον τύπου και πληροφοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Αρ. φύλλου 236, 10.11.1995) Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο, παρά να επαναλάβουμε το ρητό: «Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου».

 

4/ Εκτός αυτών, με την αριθμολογία ασχολείται και ο Αρχιμ. Δανιήλ Γούβαλης, όπου βρίσκουμε και στοιχεία από το βιβλίο της ανωτέρω αιρετικής: «Η ζωή κυλάει, και όλα τακτοποιούνται με μία κάρτα. Αλλά να, που κάποιες φορές η κάρτα θα χάνεται ή θα καταστρέφεται. Πολύ πι¬θανό να προωθηθούν από κάποιους εγκεφάλους συστηματικές εξαφα¬νίσεις καρτών. Οπότε θα ζητηθή κάποιος άλλος τρόπος που να εξασφαλίζη καλύτερα τα πράγματα. Ήδη ο τρόπος έχει εξευρεθή και δειλά  δειλά κάνει την παρουσία του. Αρκεί να αναφέρουμε ότι σε κάποια σούπερ-μάρκετ των ΗΠΑ διατίθεται ειδική κάρτα για τους πελάτες, ό¬που κάτω από τον κωδικό αριθμό σημειώνεται το Η και το F. Το πρώτο υποδηλώνει χέρι (Hand, χάντ) και το δεύτερο μέτωπο (Forehead, φόρεντ). Και δείχνουν σε ποιο σημείο είναι σφραγισμένος ο άνθρωπος» (Περίπατοι στην Αγία Γραφή. Το επτακέφαλο θηρίο, 1991). Τα περί F και Η αναφέρονται στο βιβλίο της τηλε-ευαγγελίστριας και «συζύγου» του Χριστού Μ. Relfe: Το νέο σύστημα χρήματος. Θεσ/νίκη, 1993, σελ. 60 και σε πάνω από 25 ελληνικά βιβλία που την αντιγράφουν, όπως το ανωτέρω. Αλλά τι είναι αυτά τα μαγικά F και H; Μα τίποτε άλλο, παρά διαβαθμίσεις «εκτυπωτικής ικανότητας» (Ι. Καρδάση. Γραμμωτός κωδικός και αριθμός του Αντιχρίστου, Άλιμος, 1999, σελ. 233).

 

Απίστευτα δεν είναι; Δυστυχώς όμως είναι αληθινά!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: