Ο νέος προφήτης και πατέρας της Εκκλησίας ΛΑΡΥ ΓΚΟΣΧΟΡΝ

Σε απάντηση στο δημοσίευμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» της 12.11.10 , αλλά και στη Χριστιανική Εστία ΓΕΧΑ -Σωτηρικών Λαμίας, σχετικά με τη δήλωση του Λάρρυ Γκόσχορν, ότι έβαλε κλειδί λειτουργίας τον αριθμό της Αποκαλύψεως 666, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κατωτέρω:

Goshorn Larry Whisenant Edgar

Γνωστός αμερικάνος φουνταμενταλιστής συνωμοσιολόγος, της γνωστής συνομοταξίας:Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ

(με γνωστές φουνταμενταλιστικές θέσεις για την Αποκάλυψη, τον Αντίχριστο, το σφράγισμα 666 και το θηρίο Βρυξελλών).

Aguitar Joseph Kermode Frank

Alnor William Kinmann Dwight

Armstrong Hart Kirban Salem

Baker Jim Klein Ken

Boyer Paul Kramer Fred

Branham William Kreysler J.

Brown Arthur Lalond Peter

Brubaker Ray Lawrence Troy

Camping Harold Lindsey Hal.

Cayce Edgar Lloyd James

Chandler Russel Marrs Texe

Church J.R. McGinn Bernard

Clark Dong ΜcKeever J.

Creme Benzamin Oropeza B. J.

Cumbay Constance Relfe M. S.

Deal Colin Robertson Pat

Dixon Jean Smith Chuck

Dunlop Reginal Sumrall Lester

Evenson Darrick Taylor Charles

Falwell Jerry Terrell Steve

Fisher Patrick Tunstall Frank

Gavenluk Emil Webber David

Goshorn Larry Whisenant Edgar

Graham Billy Whikerson David

Hackett John Whoodrow Ralph

Hall H. R.

Ham Ken

Hutehings Noah

Hunt Dave

Impe Jack Van

James H.

Jeffrey Grant

Είναι πρόεδρος της Robotic Int και συνεργάτης της APPLE. Γνωστός για τις συνωμοσιολογικές του θέσεις, που είναι θέσεις και της M. Relfe, η οποία στο βιβλίο της: «Το νέο σύστημα χρήματος» αναφέρει και διερωτάται, γιατί υπάρχουν τόσα εξάρια μέσα στους κωδικούς γράφοντας σχετικά:


«Ύστερα από πολλές ώρες μελέτης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, όταν το 6 χρησιμοποιείται σαν Χαρακτήρας Δεδομένων (Data Character) είναι εξάρι 7 «μέτρων». Όταν χρησιμοποιείται σαν Χαρακτήρας Έναρξης και Λήξης, είναι εξάρι 3 ή 5 «μέτρων».

Υπάρχουν άλλοι 18 Κώδικες-Μπάρες από την κατασκευή των οποίων θα μπορούσαν να προκύψουν οι Μπάρες-Φύλακες. Γιατί όμως εξάρια; Γιατί 6 Γραμμώσεις στη Δεξιά και 6 Γραμμώσεις στην Αριστερή Πλευρά στο Πρότυπο Σύμβολο Παραλλαγής Α; Γιατί 6 Γραμμώσεις στο δεύτερο πιο διαδεδομένο Σύμβολο Παραλλαγής Ε; Γιατί ολόκληρο το πεδίο του αριθμού είδους είναι μια καταγραφή προσδιορισμού από 6 byte; Γιατί υπάρχουν 6 διαφορετικές παραλλαγές των κωδίκων UPC;

Οι τεχνικοί των υπολογιστών απαντούν: επειδή το 6 είναι ο ιδανικός αριθμός για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η εταιρεία κομπιούτερ APΡLE (με σήμα κατατεθέν το δαγκωμένο μήλο στις αποχρώσεις του Ουράνιου Τόξου) γιόρτασε το γεγονός αυτό, όταν έριξε στην αγορά τις πρώτες 200 μονάδες APPLE I, με λιανική τιμή 666,66 δολάρια (Εφημερίδα Wall Street Journal 11/11/81).

Οι μελετητές των προφητειών γνωρίζουν ότι τα εξάρια είναι ανάμεσα στα μυστικά της οικονομίας που προορίζονται να τερματίσουν την Εποχή μας. Ξέρουν ακόμα ότι χρειάζεται σοφία και κατανόηση για να «υπολογιστούν»» (σελ. 58).

Βλέπετε καμία σχέση Apple, Goshorn και Relfe ή όχι;

Πάντως δείτε τον Goshorn μπλεγμένο σε ένα συνωμοσιολογικό κείμενο με τον τίτλο «THE MARK», σε δηλώσεις συνωμοσιολόγων στη διεύθυνση: www.shasta.com/tempest/seventhunters/666themark.htm.

«Larry Goshorn, president of Robotics International, is a genius in the science of robotics. He is a Christian and knows the Word of God. He says, «With the coming of the debit system, youll have a world wide debit card. If you have a debit card now and would place it in a bank teller machine anywhere in the world, the first three digits that would activate your card and instantly tie you in with the super computer of Europe, would be 666.» This computer is called «The Beast.»».

Ο Λάρρυ Γκόσχορν, πρόεδρος της Ρομποτικής Διεθνούς είναι ιδιοφυία στην επιστήμη της Ρομποτικής. Είναι χριστιανός και γνωρίζει τον Λόγο του Θεού. Λέγει: «Με την είσοδο του πιστωτικού συστήματος, θα έχετε μια παγκόσμια πιστωτική κάρτα. Εάν έχετε μια πιστωτική κάρτα και θελήσετε να την βάλετε σε ένα μηχάνημα οπουδήποτε στον κόσμο, τα πρώτα τρία ψηφία που θα ενεργοποιήσουν την κάρτα σας και αυτομάτως σας συνδέουν με τον υπερ-υπολογιστή της Ευρώπης, θα είναι το 666». Αυτός ο υπολογιστής αποκαλείται: «Το Θηρίο».

Θυμίζει τίποτε αυτή η δήλωση;

Μήπως θυμίζει M. Relfe;

Μήπως γ. Παϊσιο;

Πάντως κάνει εντύπωση, ότι το «θηρίο» είναι Ευρωπαϊκό και όχι Αμερικάνικο;

Γιατί;

Μήπως αυτό λέει κάτι;

Συμπέρασμα:

ο Goshorn είναι ένας νεοφανής Πατέρας της Εκκλησίας, ο οποίος γνωρίζοντας καλά το Λόγο του Θεού προφητεύει, ότι η παγκόσμια πιστωτική κάρτα έχει πρόθεμα το 666 και σε συνδέει αυτόματα με το «θηρίο» της Ευρώπης, αλλά όχι με της Αμερικής.

Φιλικά

ΙΚ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: